...
lelki megkönnyebbülés

a békesség megtapasztalása

A Belső utazás kísérői képzés 6+1 modulja alatt végre megtapasztalhattam a valódi elcsendesedést...

Soha nem fogom elfelejteni, amikor 3 napon át léteztem a gondolatmentes jelenlétben, mely leírására a szavak elég csökevényesek. Ezt a megtapasztalást annak a hívásnak köszönhetem, hogy amikor a konvencionális módszerektől nem tapasztaltam változást, nyitottá váltam arra, hogy valami teljesen szokatlant próbáljak ki és ne elmeneküljek a fájdalmaim elől a tanulásba és további megoldások felkutatásába, hanem csak maradjak ezekkel a fájdalmas érzésekkel. Ez a paradigmaváltás indított el a valódi változás útján, amit a saját utazásotok óta már ti is tapasztalhattatok. 🙂
A Belső utazás megismerése előtt évekig próbáltam meditálni, de annyira hangos volt a belső monológom, hogy a vezetett meditációk jelentették számomra az elcsendesedés egyetlen lehetőségét. Az utazásaitok után többen visszajeleztétek, hogy Nektek is nehezen megy a csendes állapot megtapasztalása, de a belső utazás során ez mégis sikerült, így organikusan jött a hívás:

A Belső utazás általi mély belső munka mellett nagy szükség van a vezetett, feszültségoldást elősegítő alkalmakra, valamint az önismereti gyakorlatokra is.

1.
BELSŐ UTAZÁS - önismereti módszer -

A Belső utazás egy egyedülálló módon felépített ÖNISMERETI MÓDSZER. Fájdalmas érzéseink valójában korábbi nehéz élethelyzeteink feldolgozatlan érzelmi lenyomatai, melyek kiengedésére a Belső utazás elengedési módszere egy nagyon erőteljes eszköz.

A belső utazás nem csodaszer, viszont csodákra képes, hiszen ezt a bent rekedt feszültséget segíthet végleg kiengedni.

2.
VEZETETT MEDITÁCIÓK

A vezetett meditációk CSOPORTOS formája lehetőséget ad számodra, hogy tovább folytathasd a belső munkádat, hiszen minden hónapban elengedünk egy olyan hiedelmet, mely elakadást okoz életedben. A SZEMÉLYRE SZABOTT vezetett meditációk pedig nagy segítséget nyújtanak a gyors feszültségoldásban.

De, hogy mi is hívta életre a személyre szabott és csoportos vezetett meditációk lehetőségét?

3.
COACHING

Meghatározó szerepet kap a munkámban a szufi tanításokon alapuló enneagram - önismeretet segítő karakter modell, ami az emberek szükségletei és elkerülései alapján három típust különböztet meg (érzelem, elme, vagy test ponton fixálódott egyén).

A coaching oldalamon szeretnék veletek olyan gyakorlatokat megosztani, melyek révén nagyobb rálátást kaphattok saját működésetekre.

Milyen változást hozhatna az életedbe, ha képessé válnál elengedni korábbi sérelmeidet?

Hamarosan elérhető!

TESTI-LELKI TOVÁBBLÉPÉS ("TLT") PROGRAM

BELSŐ UTAZÁS MASSZÁZZSAL?
- Járj te is a fellegek felett! -

Mi hívta életre a TESTI-LELKI TOVÁBBLÉPÉS (TLT) programot?

Amikor 2020-ban elkezdtem a Belső utazás önismereti módszerével érzelmileg gyógyulni, az első 2 évben nagyon hosszúak voltak (4 óra) a Belső utazásaim. Amikor sorra vettem, hogy mi az, ami segíthetne gyorsabban átadni magam a folyamatnak, akkor jött a masszázs ötlete. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, így elkerülhetetlen, hogy akit masszíroznak, az ellazuljon.
Mivel nem találtam ilyen szolgáltatást, de ez az elképzelés nagyon hívott, ezért 2022-ben kezdtem gyógymasszőri tanulmányaimat és mára kidolgoztam a "TESTI-LELKI TOVÁBBLÉPÉS" (TLT) PROGRAMOT.

Mire számíthatsz, ha eljössz hozzám a TLT programra?

Hogy épül fel ez a 4-4,5 órás program?

0. MEGÉRKEZÉS

1. HÁT MASSZÁZS

2. BELSŐ UTAZÁS

3. ARC ÉS TALP MASSZÁZS

4. TLT PROGRAM ZÁRÁSA

Program ára:

37 000 Ft

„… A valódi béke önmagunkkal és körülöttünk az egész világgal a lelki békesség, a megnyugvás elérésével valósítható meg.”

Tendzin Gjaco